Si-am plecat... in Peru

Thursday, March 28, 2013

Dupa o pauza (de la scris) cam lunga, nu putea sa urmeze decat ceva special: turneul in Peru!

Articolul asta trebuia sa vina ceva mai devreme decat in prima zi de vacanta, dar emotiile amestecate cu oboseala au tot amanat procesul de creatie.

Suntem deja in Amsterdam, aeroportul de escala, asa ca povestea tinde sa fie spusa in ordine oarecum invers cronologica.

Inainte sa epuizez cele cateva minute de conexiune wifi, din bunavointa aeroportului Schipol, cer scuze anticipat pentru orice urma de incoerenta si lipsa diacriticelor. Coerenta tinde sa fie proportionala cu orele de somn: una, spre niciuna.

Asadar, Peru.

Ideea a aparut acum destul de multi ani, peste 10, cand eram inca in liceu. Am lucrat la o pagina web cu titlul "Totul despre incasi", am participat si la vreo doua concursuri cu ea, asa ca am investit suficient timp si energie incat sa ajung sa spun: candva voi ajunge acolo.

Cand ideea parea tot mai credibila, nu numai ca mi-am convins partenerul de turneu ca trebuie sa o facem, ci chiar se inversasera rolurile de cine pe cine convinge. De ce ar avea cineva dubii in privinta unei asa excursii? Banii si timpul.

Trebuie calculata o balanta intre cele doua, in parte pentru ca tara e foarte mare si ofertanta, dar si pentru ca pretul biletului de avion trebuie amortizat cu cat mai multe experiente.

In vreo 14 ore vom ajunge la Lima, punctul de start. Urmariti-ne turneul pe blog, dar si pe facebook, in masura in care internetul peruan ne permite sa va tinem la curent.

You Might Also Like

11 comments

 1. Peru este o tara deosebita, mai ales zona montana. Sa va bucurati de fiecare moment!

  ReplyDelete
 2. Multumim mult! Si noi abia asteptam sa ajungem la munte. De fapt cred ca abia asteptam sa ajungem peste tot. :) Am vazut si la voi in ce zone uitate de lume ati ajuns, poate si de asta sunt speciale.
  A, si bine ati revenit acasa! :)

  ReplyDelete
 3. Este incredibil de diferit totul. Noi am facut o lista cu locurile pe unde am stat, restaurante, etc, inca nu am trecut toate tarile dar Peru este: http://micadu.ro/en/peru-hotels/.

  Bine v-am regasit!

  ReplyDelete
 4. Ai trimis raportul? :D

  ReplyDelete
 5. Foarte utila lista! Chiar o sa ne uitam pentru locurile in care ajungem si noi. Multumim!

  ReplyDelete
 6. Stiam eu c-am uitat ceva. :))
  Mi-ai dat emotii cu semnatura. :))

  ReplyDelete
 7. Thank you, Ruban! I am sure it will be (is) amazing :)

  ReplyDelete
 8. Foarte frumos! Poate te gandesti sa iti faci si o revista a acestei calatorii, cred ca ar arata minuntat!

  ReplyDelete
 9. Hehee, merci! Nu e o idee rea. :)

  ReplyDelete
 10. [...] mai povestit despre cum ne-a venit ideea, așa că articolul de față e despre cum am și [...]

  ReplyDelete